Futbol

Rosell es reuneix amb Mahmud Abbas pel partit per la pau entre Israel i Palestina

El president del Barça ha completat aquest divendres el viatge a l'Orient Mitjà que ha fet amb l'objectiu d'acostar els israelians i els palestins a través de l'anomenat Partit per la Pau. Sandro Rosell ha començat la jornada a Jerusalem, per anar després a Ramallah, on el president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas, l'ha tractat amb els honors d'un cap d'estat. La idea del Barça ha estat molt ben rebuda.

Actualitzat
El president del Barça ha completat aquest divendres el viatge a l'Orient Mitjà que ha fet amb l'objectiu d'acostar els israelians i els palestins a través de l'anomenat Partit per la Pau. Sandro Rosell ha començat la jornada a Jerusalem, per anar després a Ramallah, on el president de l'Autoritat Palestina, Mahmud Abbas, l'ha tractat amb els honors d'un cap d'estat.

La idea del Barça ha estat molt ben rebuda. Com van fer ahir les autoritats israelianes, els palestins s'han mostrat oberts a disputar aquest partit, però també han fet veure a la delegació blaugrana que, ara com ara, hi ha massa coses que els separen per pensar que futbolistes israelians i palestins juguin al mateix equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut