Barça

Rosell assegura que el club està fent un estudi per valorar el mal que li han fet les insinuacions de la COPE

El Barça estudia presentar un demanda contra la COPE en funció dels resultats de l'estudi que el club està fent per valorar el mal que li han fet les insinuacions de la cadena. Sandro Rosell ha aprofitat l'aturada de la competició de Lliga per concedir un seguit d'entrevistes a la premsa escrita de Catalunya. El president blaugrana també ha dit que creu en la paraula de Florentino Pérez i prefereix no valorar les opinions de Joan Laporta, perquè no respon a polítics. Finalment, sobre fitxatges diu que el Barça es pot gastar 50 milions d'euros però que no pagaran aquesta quantitat per Cesc Fàbregas.

Actualitzat
Sandro Rosell, impulsat pel canvi de política comunicativa del club blaugrana, ha concedit entrevistes a tres mitjans de la premsa esportiva escrita. En concret, als diaris "Mundo Deportivo", "El 9 Esportiu" i "Sport". En el marc de les insinuacions que va fer la COPE, el president del Barça ha volgut deixar clara quina era la posició del club. Els serveis jurídics del club blaugrana han fet un estudi per valorar el dany de les insinuacions, i quan estigui enllestit, presentaran la demanda contra aquesta emissora de ràdio. Si el jutge els dóna la raó, la COPE haurà de decidir si paga o no aquests diners que reclama el Barça. En cas que acusi algú altre, el club blaugrana anirà a buscar aquesta font. Rosell també assegura que ha parlat amb Florentino Pérez i que aquest va eximir el seu club de qualsevol responsabilitat. El mandatari blaugrana no ha volgut entrar a valorar les paraules de Laporta sobre l'assumpte, comentant que no parla de polítics.

Davant Mourinho, indiferència

Sobre la campanya que es fa des de Madrid, el president del Barça diu que no li agrada que alguns hagin perdut els valors que representa l'esport. I de cara als pròxims compromisos entre el Barça i el Madrid, demana una mica de seny a tots els que poden marcar opinió per no escalfar els ànims. A més, preguntat sobre les continues declaracions de queixa de Mourinho, assegura que són absurdes i no tenen argument, i per això la millor resposta blaugrana és la indiferència. Rosell veu molt unit el barcelonisme i creu que aquesta és la millor resposta.

Hi ha diners, però no es gastaran tots en Cesc

Rosell ha fixat en 50 milions d'euros, més els ingressos per possibles vendes de jugadors, la xifra amb què compta el club per invertir en fitxatges l'any vinent. Però sobre el possible fitxatge de Cesc Fàbregas, considera que no està disposat a gastar tota aquesta quantitat en un sol jugador. També ha valorat molt positivament la renovació d'Alves. Sobre les possibilitats de l'equip aquesta temporada, creu que arribats fins aquí, l'equip ha d'anar a totes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut