Rose esclata amb l'arribada dels "play off" i porta els Bulls al primer trimof davant els Bucks (103-91)

Pau Gasol va ser el líder de l'equip sota la cistella, especialment en defensa, i va fer un nou doble doble amb 10 punts i 13 rebots

Derrick Rose, el teòric jugador franquícia dels Bulls, ha hagut de tenir paciència. Li ha costat gairebé tres anys tornar a jugar uns "play off" de l'NBA, i dissabte hi va tornar amb ganes de menjar-se la pista. L'MVP de l'any 2011 va guiar l'equip de Chicago al triomf (103-91) davant dels Bucks de Milwaukee en el primer partit de la primera ronda a la Conferència Est.

Rose va ser el segon màxim encistellador dels Bulls en aconseguir 23 punts i també va repartir 7 assistències. A més, va ser el jugador clau quan l'equip de Chicago va establir l'avantatge decisiu a l'acabar la primera part amb un parcial de 60-51. Tot i amb això, va seguir amb la restricció de temps que, per precaució amb les lesions, pot disputar en cada partit: 27 minuts aprofitats al màxim.

El màxim anotador va ser l'escorta Jimmy Butler, amb 25 punts, i Pau Gasol va sorgir de nou com el líder indiscutible en el joc interior dels Bulls en aportar un doble-doble de 10 punts i 13 rebots. L'ala pivot català, que va jugar 36 minuts, i va estar especialment intens en defensa: 12 dels rebots els va agafar en defensa, i va posar 4 taps. A més, va repartir 4 assistències.

El segon partit d'aquesta sèrie al millor de set es disputarà dilluns, al mateix escenari del United Center amb l'avantatge d'1 a 0 per als Bulls.