Nico Rosberg
Nico Rosberg, sense la pressió de Hamilton, ha tret el millor del Mercedes (Reuters)
Motor

Rosberg vola després de l'abandonament de Hamilton en el segon entrenament del GP d'Hongria

El vigent campió ha estavellat el Mercedes als quinze minuts de sessió; Alonso, amb problemes de motor, ha mantingut el setè lloc i Sainz s'ha hagut de retirar i ha estat tretzè

Actualitzat

Nico Rosberg ha acabat la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 amb el millor temps (1.20,435), i sense l'oposició de Lewis Hamilton. El britànic, que havia estat el més ràpid al matí, ha tingut un accident aparatós en els primers quinze minuts de sessió, i ha estavellat el Mercedes contra les proteccions de la pista. El pilot n'ha sortit il·lès, però el cotxe ha quedat inservible per seguir rodant.

L'accident ha obligat a aturar la pràctica mentre els comissaris reparaven les tanques. Després d'això, Rosberg ha sortit més esperonat que mai, i ha volat sobre el circuit d'Hungaroring, resistint l'empenta dels Red Bull, que, al contrari del que havien fet en el primer entrenament, en aquesta ocasió sí que han sortit amb agressivitat. Tot i això, el segon millor temps del dia l'ha fet Daniel Ricciardo, a sis dècimes del líder del mundial, l'únic capaç de rebaixar l'1.21.

La tercera plaça ha estat per a Sebastian Vettel i la quarta per a Max Verstappen. Kimi Räikkönen ha signat un discret 1: 22.058, al darrere del millor temps de Hamilton (1.21,960), que encara li ha servit per ser cinquè.

Fernando Alonso ha fet un paper més irregular que en la primera tanda, tot i que ha repetit posició, la setena. L'asturià ha sortit amb retard per una anomalia en la unitat de potència del seu MP4-31, que els mecànics de McLaren han hagut de substituir. Passades set voltes, l'han fet tornara al taller per acabar de reconfigurar el motor.

La preparació de Carlos Sainz s'ha acabat havent d'aturar el Toro Rossso en el revolt 1, després de comunicar per ràdio que notava "problemes a la part del darrere". Les voltes que ha fet li han valgut per acabar tretzè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut