Rosberg torna al taller travessant un "pit lane" tan xop com la pista (EFE)
Motor

Rosberg fa el millor temps en una sessió que no ha arribat al final a causa de la pluja al GP dels EUA

La direcció de la cursa ha decidit suspendre l'última sessió i l'engraellat s'ha decidit amb els resultats de la Q2. Alonso sortirà desè i, Sainz, vintè

Actualitzat

La jornada de diumenge al Gran Premi dels Estats Units de Fórmula 1 no podia ser menys atípica que les dues anteriors, i, per tant, la sessió de classificació per a la cursa, suspesa dissabte a causa de la pluja, s'ha acabat abans d'hora.

El mal temps i la condició difícil de la pista han fet que la direcció de la cursa decidís no fer la Q3, prenent el temps de la Q2 per a l'engraellat definitiu d'aquest vespre (TV3, 20.00).

Així, doncs, entre virolles i patinades per part de tots els monoplaces, el millor temps ha estat per a Nico Rosberg, que sortirà primer al davant de Lewis Hamilton. Darrera dels Mercedes s'han classificat els Red Bull: Daniel Ricciardo, tercer, i Daniil Kvyat, quart. Sebastian Vettel ha estat cinquè, però sortirà deu llocs més enrere a causa de la penalització per modificacions de motor.

Fernando Alonso ha fet la millor qualificació de la temporada. Ha estat onzè, però guanya un lloc gràcies a la sanció de Vettel. En canvi, la decepció ha estat Carlos Sainz. El madrileny venia de fer uns lliures excel·lents sobre aigua, però en la Q1 ha fet una errada que l'ha fet topar contra el mur de protecció. Sortirà l'últim, vintè.

Anar al contingut