Fórmula 1

Rosberg fa el millor temps a la segona tanda d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1

Els més ràpids en els segons entrenaments lliures han estat, per aquest ordre: Rosberg, Räikkönen, Hamilton i Vettel. Carlos Sainz ha sorprès amb un cinquè lloc, mentre que Fernando Alonso ha situat el seu McLaren amb el setè millor registre.

Actualitzat

Rosberg, després de deixar protagonisme als Ferrari en la primera sessió del dia, ha dominat els segons lliures amb un temps de 1.23.922 , superant en 0.254 Räikkönen i 0.719 a Hamilton. Tot i això, Mercedes semblar que es guarda un as a la màniga, i no ha està aprofitant del tot la seva unitat de potència, i no ha col·locat el seu monoplaça entre els que més velocitat punta han aconseguit en el traçat de Montmeló.

La sessió ha començat una mica accidentada amb una punxada del britànic de Renault Joylon Palmer, que ha obligat a aixecar la bandera vermella i a parar els entrenaments durant divuit minuts.    

Després d'aquest incident, alguns monoplaces han aprofitat per provar el rendiment de les gomes toves, moment en què Carlos Sainz amb Toro Rosso ha arribat a situar-se amb el segon millor temps (1.25.131 ) darrere de Kimi Räikkönen. Una segona plaça que el madrileny ha mantingut fins que Rosberg , Hamilton i Vettel han apostat pel compost tou, el neumàtic amb què a Montmeló els monoplaces acostumen a signar les millors voltes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut