Motor

Rosberg encapçala per a Mercedes el dotzè i últim doblet de la temporada al G. P. d'Abu Dhabi

Una bona sortida ha donat via lliure al pilot alemany, i Hamilton no l'ha pogut atrapar al final; Alonso ha aconseguit acabar, dissetè

Actualitzat

Nico Rosberg ha estat l'últim guanyador de la temporada 2015 de Fórmula 1 en imposar-se al Gran Premi d'Abu Dhabi, al davant del campió del món, Lewis Hamilton. Rosberg ha fet una sortida excel·lent i s'ha escapat del seu company d'equip, que ha intentat atrapar-lo en les últimes voltes, però que ja no ha pogut eixugar una desavantatge que havia arribat als deu segons. Ha estat el dotzè doblet de Mercedes aquest any.

Al tercer lloc del podi s'hi ha apuntat Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel ha estat quart. L'alemany ha fet una bona cursa, però ha pagat massa cara l'errada de dissabte a la Q3 i no ha pogut culminar la remuntada.

Carlos Sainz no ha tingut recompensa a la bona cursa que ha fet. Ha rodat en els punts gairebé tota la cursa, però el Toro Rosso no ha donat més de si en l'última fase i s'ha hagut de conformar amb l'onzè lloc.

Fernando Alonso ha tingut una cursa accidentada. En el primer revolt, amb la intensitat del tràfic, ha rebut una topada al darrere i ha sortit de pista emportant-se Pastor Maldonado. L'acció, sense ser culpa seva, li ha costat un "drive-thru" de penalització, sense comptar l'aturada prematura per arreglar els desperfectes del McLaren. Al final, ha estat 17è. Maldonado ha acabat abandonant, amb la qual cosa Roberto Merhi ha estat 19è. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut