Rory McIlroy fa un petó a la copa de campió de l'Open Britànic de golf. (Foto: Reuters)
Rory McIlroy fa un petó a la copa de campió de l'Open Britànic de golf. (Foto: Reuters)
Golf

Rory McIlroy resisteix la pressió de Sergio García i s'adjudica la victòria a l'Open Britànic de golf

El nord-irlandès Rory McIlroy s'ha adjudicat l'Open Britànic de golf després de resistir la pressió de Sergio García en l'última jornada, i amb només 25 anys ja suma el tercer "gran" del seu palmarès, una fita que a la seva edat només havien aconseguit abans Jack Nicklaus i Tiger Woods.

Actualitzat

El nord-irlandès Rory McIlroy s'ha adjudicat l'Open Britànic de golf gràcies a les brillants actuacions que va tenir en les dues primeres jornades, que li van permetre gestionar l'avantatge que tenia en les dues últimes.

Aquest diumenge ha firmat el seu pitjor recorregut, amb un cop sota par, però encara li han sobrat dos cops per proclamar-se campió, davant de Sergio García, el millor de l'última jornada. El castellonec, que afrontava l'última jornada a sis cops del líder, ha presentat una targeta de 66 cops, 6 sota la par, i ha fregat una remuntada històrica, però finalment ha acabat segon, empatat amb el nord-americà Rickie Fowler.

Amb només 25 anys, el jove golfista nord-irlandès ja suma el tercer gran del seu palmarès després de l'Open dels Estats Units el 2011 i el Campionat de la PGA el 2012, una fita que a la seva edat només havien aconseguit abans dos mites com Jack Nicklaus i Tiger Woods, que ha acabat en una discreta 69a posició, amb 6 cops sobre la par.

 

 

Anar al contingut