Rory McIlroy ha guanyat aquest guardó per segona vegada. (Foto: Reuters)
Rory McIlroy ha guanyat aquest guardó per segona vegada. (Foto: Reuters)
Golf

Rory McIlroy és designat Jugador de l'Any del PGA Tour per segona vegada

El PGA Tour ha anunciat aquest dimecres que ha designat Jugador de l'Any en el circuit professional nord-americà de golf al nord-irlandès Rory McIlroy, número 1 del món i guanyador aquesta temporada de tres tornejos, entre ells dos "grans": l'Open Britànic i el Campionat de la PGA. McIlroy, de 25 anys, aconsegueix aquest guardó per segona vegada en la seva carrera.

Actualitzat

El PGA Tour ha anunciat aquest dimecres que ha designat Jugador de l'Any en el circuit professional nord-americà de golf el nord-irlandès Rory McIlroy, número 1 del món i guanyador aquesta temporada de tres tornejos, entre ells dos "grans": l'Open Britànic i el Campionat de la PGA.

McIlroy, de 25 anys, aconsegueix aquest guardó per segona vegada en la seva carrera. La primera va ser el 2012, any en què va empatar amb el nord-americà Tiger Woods (1999) com el més jove a aconseguir-ho.

El nord-irlandès és el quart jugador que obté aquesta designació més d'una vegada. S'uneix a Tiger Woods, 11 vegades guanyador; i a l'australià Greg Norman i al jugador de Zimbàbue Nick Price, que també el van obtenir en dues ocasions.
Anar al contingut