Fubol

Rooney informa al Manchester United que no té intenció de renovar el seu contracte i que buscarà nou equip

El davanter internacional anglès Wayne Rooney ha informat al seu club, el Manchester United, que no té intenció de renovar el contracte i que buscarà nous equips, segons informa el diari britànic "The Guardian". Segons el diari, la decisió de Rooney té l'origen en "serioses diferències" del jugador amb Sir Alex Ferguson, entrenador del United. Atès que el davanter quedaria lliure d'aquí a vint mesos -el que resta de vigència del seu actual contracte-, el Manchester podria no tenir altra opció que col·locar al jugador en el mercat, possiblement al gener.

Actualitzat
Rooney, de 24 anys, havia mantingut fins ara que no volia jugar en un altre equip i que seguiria al United fins al final de la seva carrera, però ha canviat d'opinió i ha passat a convertir-se en un possible objectiu d'altres clubs, entre els quals hi ha el Reial Madrid i el Manchester City, segons la mateixa font.

El jugador ha acusat un important descens en el seu rendiment i tot i que segons Ferguson no juga per una lesió al turmell, les informacions publicades sobre la seva vida privada podrien haver danyat de forma "irreparable" la seva relació amb el tècnic. Un altra possibilitat que esmenta el diari és que Rooney estigués, en realitat, pressionant per obtenir una millora del seu contracte, tot i que apunta que ha rebut informació en el sentit que "almenys ara com ara" la seva decisió està presa i que ell i la seva família estan estudiant on prosseguir la seva carrera.


Anar al contingut