Ronaldo i el Madrid es fan un homenatge amb un cabàs de gols a un feble Granada (5-0)

L'equip de Zidane iguala el rècord de 39 partits sense perdre del Barça de Luis Enrique; Marcelo ha fet deu anys com a madridista i també ha rebut una ovació de l'afició blanca

El Reial Madrid s'ha desfet del Granada, el penúltim classificat de Primera Divisió, amb una golejada còmoda (5-0) que ha tingut en els minuts previs un homenatge a Cristiano Ronaldo. El davanter portuguès ha ofert la quarta Pilota d'Or a l'afició blanca, acompanyat per alguns convidats il·lustres, com Luis Figo o Ronaldo Nazário.

La celebració ha continuat ben aviat quan el joc s'ha iniciat. El Madrid ha controlat el partit en tot moment, tot acceptant la iniciativa que li ha cedit el rival. Entre el minut 12 i el 32 han arribat quatre gols que han sentenciat el partit.

Isco ha obert el marcador assistit per Benzema, i el mateix francès ha fet el segon aprofitant el refús d'Ochoa a una rematada de Modric. La banqueta andalusa ha protestat aquest dos gols, primer per possible falta de Benzema en la recuperació abans de cedir a Isco i, després, per un fora joc del davanter, que ha semblat prou evident, abans del xut de Modric.

Ronaldo ha fet el tercer en rematar de cap una centrada de Marcelo, i Isco s'ha anotat el doblet personal gràcies a una nova acció de Modric, molt atent tota la primera part. Aquesta vegada ha robat la pilota a la defensa del Granada i ha posat la centrada perfecta per al seu company.

Durant el descans, Zidane ha decidit reservar Kroos, que corria el risc de veure la cinquena targeta groga, i als cinc minuts de la represa ha retirat Isco, que ha rebut un cop fort, per James.

Precisament ha estat el colombià qui ha centrat una falta lateral que Casemiro ha pescat al segon pal per marcar el cinquè. Hi ha tornat a haver queixes per fora de joc de Benzema, ara en la maniobra estratègica de distracció que ha deixat sol el brasiler.

Amb el partit tan decidit, Zidane ha decidit fer un altre homentage, en aquest cas a Marcelo, que tot just aquest dissabte ha fet els deu anys com a madridista, i ha estat substituït per Coentrao davant d'un Bernabéu dret.

L'última mitja hora de partit ha estat de to més baix. Ronaldo ha intentat ampliar el seu compte golejador, i amb el 5 a 0 fins i tot ha reclamat un penal, però, en general, els blancs ja no han tingut fortuna en els intents de fer més sang al Granada.

Amb aquest triomf, el Madrid de Zinedine Zidane arriba al rècord de 39 partits sense perdre del Barça de Luis Enrique. A més, li és útil per refermar el liderat de la Lliga: es posa provisionalment a sis punts dels blaugranes, que juguen diumenge. El Granada continuarà segon per la cua.