Futbol

Ronaldo i Benzema obren la crisi al Reial Madrid per la desconfiança en els serveis mèdics

Tots dos jugadors són dubte per rebre el Manchester City i s'estan tractant per recuperar-se amb especialistes aliens al club, un dels quals ha estat despatxat recentment

Actualitzat

Els cracs del Reial Madrid no confien, aparentment, en els serveis mèdics del club. A la preocupació pels dubtes de Karim Benzema i Cristiano Ronaldo de cara a la tornada de Lliga Campions amb el Manchester City, s'hi afegeix ara un cert escàndol per la manera com tots dos es tracten les lesions respectives.

Aquest dijous, el davanter francès ha publicat una fotografia a les xarxes socials en la qual s'està visitant amb el fisioterapeuta Juan Muro, que el club va despatxar l'última pretemporada.

Per si no n'hi hagués prou, Ronaldo també ha posat la seva recuperació en mans alienes al Madrid. El portuguès va refusar el tractament que li oferir l'equip del doctor Jesús Olmo, el màxim responsable mèdic des d'aquesta temporada.

Cristiano es va descartar a Manchester quan li va semblar que la sobrecàrrega muscular a la cuixa que s'havia fet a Vila-real empitjorava. En tornar a la capital espanyola es va dirigir a la clínica Rúber, que no està relacionada amb el Reial Madrid, per fer-se proves pel seu compte. Actualment, treballa per recuperar-se amb el fisioterapeuta Joaquín Juan, que ja el va tractar per preparar-se al Mundial del Brasil quan tenia un problema en un tendó de la ròtula.

El doctor Olmo, un professional de la confiança de Florentino Pérez, es va encarregar de reestructurar l'àrea mèdica del club l'estiu passat, i va acomiadar diversos especialistes en els quals els jugadors sí que confiaven. Segons publica el diari "As" aquest divendres, la plantilla sospita que Olmo actua d'espia en el vestidor per informar Florentino, i els capitans haurien demanat que el destituïssin aquesta mateixa temporada.

Tant Ronaldo com Benzema estan pràcticament descartats per al partit de Lliga que el Madrid jugarà al camp de la Reial Societat aquest dissabte.

Entre 18 i 21 dies

En el cas que la lesió de Cristiano Ronaldo fos deguda a un microtrencament, que és el que actualment es creu, el portuguès hauria de romandre inactiu entre 18 i 21 dies. "Només 12 o 14 dies per a cicatritzar per complet i uns altres 5 o 7 per a un treball de recuperació muscular", ha explicat Nuno Campos, l'antic metge de Ronaldo a la selecció portuguesa, .

Si es donés el cas, el davanter del Reial Madrid no podria disputar el tram final de la Lliga ni la tornada de la semifinal contra el Manchester City, però sí que arribaria a una hipotètica final de Champions. Pel contrari, si força i juga corre el risc d'empitjorar la lesió i es podria perdre l'Eurocopa 2016.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut