Futbol

Ronaldo es queda al Reial Madrid, que aconsegueix la cessió de Reyes a canvi de Baptista

Ronaldo es quedarà al Reial Madrid. L'intercanvi de brasilers amb l'Inter de Milà, Ronaldo per Adriano, no es farà, i ara ja és segur, perquè a les set de la tarda, hora en què s'acabava el termini per fitxar a Itàlia, els clubs no havien arribat a cap acord. L'única operació que li ha sortit bé al Reial Madrid és l'intercanvi amb l'Arsenal de Baptista per Reyes, tots dos per cessió. El brasiler ja ha passat fins i tot la revisió mèdica amb l'Arsenal, segons ha informat el mateix Reial Madrid. En canvi, l'argentí Ayala no anirà al Reial Madrid.

Actualitzat

Pel que fa a Reyes, ha estat tot l'estiu fent ballar el cap a tothom, amb ofertes del Reial i l'Atlètic de Madrid, però al final veurà el seu somni fet realitat i jugarà al club blanc. Després de l'entrenament a Madrid amb la selecció espanyola, José Antonio Reyes no volia atendre els mitjans de comunicació, però quan ho ha fet no ha deixat lloc a dubtes: ja respira més tranquil.

Mentrestant, Ayala no anirà al Reial Madrid, ja que el defensa argentí i el president del València ho han acordat així aquest dijous.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut