Actualitat blaugrana

Ronaldinho no reapareixerà amb el Barça fins al partit de Lliga de Campions a Stuttgart

Ronaldinho no reapareixerà amb el Barça fins la setmana que ve, en el partit de Lliga de Campions que l'equip jugarà al camp de l'Stuttgart. Al Camp Nou no hi tornarà fins al 7 d'octubre, dia que el Barça rep l'Atlètic de Madrid, en la setena jornada de Lliga. Això vol dir que es perdrà, a més del partit contra el Sevilla de dissabte passat, els dos de Lliga d'aquesta setmana, el de demà contra el Saragossa i el del cap de setmana al camp del Llevant. La culpa la té, segons un comunicat oficial, una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta.

Actualitzat

Aquest matí, el Barça ha preparat a porta tancada el partit de Lliga de demà contra el Saragossa. Els blaugrana miraran de confirmar la millora del joc evidenciada contra el Sevilla, i per això Rijkaard confiarà bàsicament amb els mateixos homes que van enfrontar-se amb els andalusos. De fet, l'única novetat en la convocatòria és Ezquerro, que entra en lloc de Gudjohnsen. Carles Puyol s'ha mostrat molt recuperat de la seva lesió, tot i que no ha entrat en la llista. Ho farà possiblement en la propera, de cara al partit que el Barça ha de jugar al camp del Llevant.

Tampoc hi és Ronaldinho. Al brasiler avui tampoc no se l'ha vist per enlloc. Continua sense entrenar-se sobre la gespa i les especulacions entorn seu s'han disparat en els últims dies, però el vestidor assegura que veu bé el brasiler.

Zambrotta defensa el seu company

L'italià demana tranquil·litat a l'entorn, en el "cas Ronaldinho" i a l'hora d'avaluar el rendiment de l'equip. Zambrotta ha defensat el crac brasiler de les crítiques que rep aquests últims dies el brasiler arran de les seves sortides nocturnes. El defensa italià ha indicat que no veu malament que els jugadors vagin a prendre una copa, mentre al terreny de joc surtin al cent per cent. Segons el lateral, és normal que un jugador no estigui al cent per cent, perquè durant la temporada hi ha molts partits de Lliga.

Per la seva banda, Thierry Henry, Rafa Márquez i Gabi Milito van passar aquest dilluns pel despatxet de Rijkaard. Últimament, al tècnic se'l veu més actiu que de costum.

Laporta parla sobre l'afer Ronaldinho

De Ronaldinho, n'ha parlat el president del Barça, Joan Laporta, a la cadena SER, on també s'ha lamentat d'haver ofert la Lliga de Campions al president del govern espanyol, Rodríguez Zapatero, ja que -segons ha afirmat- l'ha decebut.

Laporta diu que se l'ha d'ajudar per tornar a ser el jugador que era i que no se l'ha de deixar sol ni arraconat. A més, assegura que no hi ha hagut cap oferta per Ronaldinho, encara que fa temps el president del Milan li va fer broma per fer un intercanvi per una temporada amb Kaká. Del Chelsea i dels rumors de la premsa anglesa que situen el brasiler a la Premier a canvi de 70 milions d'euros, Laporta diu que no en sap res.

També ha confessat que el seu somni és veure un dia una selecció catalana competint per jugar un Mundial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut