Actualitat blaugrana

Ronaldinho no jugarà ni contra el Mallorca diumenge ni dimecres a la Copa davant el Getafe

El Barça haurà de resoldre els pròxims compromisos, claus tant per la consecució del títol de lliga com el de Copa, sense Ronaldinho. Una inflamació de les amígdales l'ha deixat fora de combat i no podrà jugar ni contra el Mallorca ni dimecres contra el Getafe, en l'anada de les semifinals de la Copa. Avui ha començat un pla específic de recuperació, ja que el jugador ha quedat molt tocat a causa, sobretot, dels antibiòtics, amb l'objectiu de recuperar-lo per al partit de Lliga contra el Vila-real.

Actualitzat

Ronaldinho es perdrà els dos pròxims partits per seguir un pla de preparació física individualitzat. El brasiler, segons ha informat el club, se sotmetrà a aquest treball específic per recuperar-se d'una amigdalitis que l'ha fet ser baixa en diversos entrenaments i que ha requerit tractament antibiòtic.

L'objectiu és recuperar la millor condició física del jugador, per això s'ha tingut en compte també l'acumulació de partits. Els tècnics i preparadors del Barcelona han ideat un pla de treball amb dobles sessions, de matí i tarda, en què es combinarà la feina al gimnàs amb el que es faci sobre la gespa del Camp Nou. Ronaldinho s'integrarà al grup quan es trobi en condicions òptimes, amb previsions que apunten a dijous que ve.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut