Futbol

Ronaldinho: "M'hauria agradat jugar molt més al costat de Messi"

El crac brasiler ha confessat en una entrevista a la publicació "Gulf News" que només lamenta una cosa de la seva carrera futbolística i que no li sap greu com va marxar del Barça

Ronaldinho somriu al costat de Messi durant un entrenament amb el Barça (Reuters)

Ronaldinho Gaúcho s'ha desplaçat fins a Dubai per promocionar l'escola de futbol que porta el seu nom. Durant aquesta visita, el crac brasiler ha confessat en una entrevista a la publicació local "Gulf News" que només lamenta una cosa de la seva vida futbolística, marcada per la seva sortida del FC Barcelona al 2008 coincidint amb l'eclosió d'un jove Leo Messi.

"M'hauria agradat jugar molt més al costat de Messi. És un gran jugador i estic molt feliç d'haver-lo ajudat en els inicis de la seva carrera donant-li l'assistència en el seu primer gol", confessa 'Ronnie'.

"Veient en quin gran jugador s'ha convertit amb el temps hauria estat genial poder haver jugat més amb ell. Però en aquell temps (2008), la meva etapa al Barça havia arribat a la seva fi i era el moment de marxar per aconseguir altres objectius", afegeix. "Si em sap greu anar-me'n del Barça com me'n vaig anar? No, en absolut", assegura amb rotunditat.

Preguntat novament pel seu bon amic Messi, Ronaldinho conclou que "Leo demostra que és el millor cada dia, jugant sempre a un nivell que denota com n'és de gran: no cal que demostri res en un Mundial. Però com a amic meu li desitjo el millor en tot, com faig amb tots els meus amics".