Barça

Ronaldinho lidera el Barça per tombar el Reial Madrid en el clàssic de les llegendes (3-2)

El crac brasiler ha estat l'autor de les tres assistències que han donat els gols del doblet de Giuly i el de Simao Sabrosa

Ronaldinho ha estat decisiu en la victòria del Barça sobre el Reial Madrid en el clàssic de les llegendes

Aquest vespre el Barça i el Reial Madrid s'han vist les cares en el clàssic de les llegendes que s'ha disputat a Beirut. El combinat de veterans blaugranes s'han imposat al dels blancs per 3 a 2.

La gran novetat del matx ha estat la presència de Ronaldinho que, per primer cop des de que va marxar del FC Barcelona l'any 2008, ha tornat a defensar la samarreta blaugrana. La presència del brasiler ha estat del tot decisiva i és que ha participat en els tres gols del Barça servint tres magistrals assistències: Primer, a Giuly, després, a Simao Sabrosa i, finalment, de nou al francès que segellat una gran nit amb un doblet.

L'altre gran nom de la nit ha estat el del porter Jesús Mariano Angoy que amb unes aturades espectaculars ha estat del tot decisiu per al triomf blaugrana.

Els gols del Reial Madrid els ha fet Fernando i Javi Guerrero, que ha culminat amb solvència una jugada iniciada per Anelka. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS