Actualitat blaugrana

Ronaldinho i Deco s'entrenen amb el grup, que s'exercita tot just arribar d'Alemanya

Per primera vegada des de fa moltes setmanes Ronaldinho i Deco van fer tot l'entrenament amb el grup, que es va exercitar tot just arribar d'Alemanya. Segons sembla, les molèsties del brasiler i el portuguès han desaparegut, ja que van aguantar la càrrega de treball amb tota normalitat. De moment, no hi ha alta mèdica i el més probable és que Deco entri a la llista per jugar contra el Getafe, però Ronaldinho ho té més difícil.

Actualitzat

Márquez també es va entrenar al cent per cent. Els únics absents van ser Touré Yaya i Milito, que arrosseguen problemes físics i que hauran de passar pel quiròfan a final de temporada.

Eto'o defensa Ronaldinho

El davanter Samuel Eto'o va demanar que s'acabin les especulacions al voltant de Ronaldinho, i també va defensar Rijkaard. Sobre el Gaúcho, Eto'o va dir que donin credibilitat a les molèsties que el brasiler diu que té i va exigir que el deixin en pau. El camerunès va passar de puntetes sobre el qüestionament de Rijkaard. No veu en aquesta temporada un final de cicle d'aquesta plantilla i diu, públicament, que Rijkaard és el tècnic ideal per a aquest equip.

Eto'o és un home de declaracions contundents, ja que va dir que té ganes de plorar quan un equip amb la qualitat que té aquest perd partits com el de dissabte al camp del Betis.

La victòria a Alemanya en partit de la Champions ha suposat un parèntesi en la crisi total que viu el Barça. La Lliga de Campions es presenta com gairebé l'única opció de salvar la temporada amb un títol. Però que arribi la tranquil·litat no vol dir que s'oblidin els problemes.

Messi torna avui a Barccelona

Leo Messi torna avui a Barcelona després de fer el primer cicle de la seva recuperació a l'Argentina. En arribar li faran proves per comprovar com s'ha recuperat a l'Argentina del trencament del bíceps femoral que es va fer a la cama esquerra. En principi, l'argentí es podria incorporar a la sessió d'aquesta tarda a la Masia.

Anar al contingut