Ronaldinho, en una imatge d'arxiu (Foto: @10Ronaldinho)
Futbol

Ronaldinho Gaúcho s'afilia al Partit Republicà Brasiler (PRB)

Segons la premsa local, l'exjugador blaugrana podria estar preparant la seva candidatura a legislador en les eleccions d'octubre

Actualitzat

Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com Ronaldinho Gaúcho, està mostrant el seu interès per la política del seu pais. Tant és així que aquest dimarts es va afiliar al Partit Republicà Brasiler (PRB), un partit vinculat a l'Església evangèlica. El president del partit, Marcos Pereira, li ha demanat que exerceixi el càrrec com un autèntic "10". Les seves pretensions són clares: vol que el brasiler ofereixi a la política el talent que va oferir sobre els terrenys de joc.

Segons la premsa local, aquesta afiliació de l'exblaugrana al PRB podria significar la presentació de la seva candidatura com a legislador en les eleccions que tindran lloc a l'octubre. Les mateixes fonts asseguren que Ronaldinho està duent a terme les negociacions oportunes per obtenir una plaça a la Cambra dels Diputats o al Senat.

"Estic content de formar part d'un projecte que busca la millora del pais. Confio en el programa del PRB, que aportarà modernitat, alegria i salut a tota la població."

Ronaldinho Gaúcho

exjugador del Barça i afiliat al Partit Republicà Brasiler (PRB)

A més a més del dues vegades guanyador del la Pilota d'Or, el seu germà i representant, Roberto Assis, també s'ha incorporat al PRB.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut