Futbol

Ronaldinho fa el salt al futbol mexicà a les files del Querétaro

Ronaldinho Gaucho ha firmat un contracte per les dues pròximes temporades amb el Querétaro mexicà. La incorporació de l'antiga estrella blaugrana, de 34 anys, als Galls Blancs s'ha produït en la data límit que tenen els clubs mexicans per tancar els fitxatges
Ronaldinho celebra un gol de l'Atletico Mineiro (Foto: Reuters)

Ronaldinho celebra un gol de l'Atletico Mineiro (Foto: Reuters)

Ronaldinho Gaucho ha firmat un contracte per les dues pròximes temporades amb el Querétaro mexicà. La incorporació de l'antiga estrella blaugrana, de 34 anys, als Galls Blancs s'ha produït en la data límit que tenen els clubs mexicans per tancar els fitxatges. Amb l'arribada del brasiler el Querétaro prescindirà d'un dels cinc jugadors estrangers (l'uruguaià Diego Gustavino) que tenia a la plantilla per fer-li un espai al brasiler.

Ronaldinho va debutar amb el Gremio brasiler abans de fitxar pel París-Saint Germain. El següent equip en la seva carrera va ser el F. C. Barcelona, amb el qual va guanyar una Lliga de Campions, dues lligues, dues supercopes i va ser escollit millor jugador del món el 2005. L'any 2008 va marxar al Milan, el seu últim equip europeu. De tornada al Brasil, ha passat pel Flamengo i l'Atlético Mineiro, amb el qual va guanyar la Copa Libertadores l'any passat.