Futbol

Ronaldinho escriu una carta dirigida a l'afició blaugrana i a tots els treballadors del club

El retorn de Ronaldinho al Camp Nou, aquest dimecres, és un dels al·licients d'aquest trofeu Joan Gamper 2010. Si ahir era Víctor Valdés qui demanava un reconeixement en forma d'aplaudiment per al jugador brasiler que tant ha donat al Barça, avui ha estat el mateix jugador el que ha volgut adreçar-se a l'afició blaugrana i a la directiva, a través d'una carta. Ronaldinho ha agraït tot el que va viure durant els cinc anys que va ser a Barcelona, un període que, segons explica, van ser els millors anys de la seva vida professional i personal. En aquesta carta, Ronaldinho diu que tornar al Camp Nou és molt especial per a ell, ja que és l'escenari on va gaudir moltíssim i on, creu, va fer gaudir també tots els culers.

Actualitzat
Aquesta és la carta que ha escrit el jugador brasiler:

"Aquest missatge està adreçat a tots els socis, aficionats, directius, empleats, jugadors i amics del FC Barcelona.

Com tots sabeu, no tinc el costum de parlar gaire i tampoc m'agraden els comiats, però vull aprofitar aquest moment per agrair-los tot el que vam viure junts durant les cinc temporades que vaig defensar la samarreta del F. C. Barcelona. Segurament van ser els millors anys de la meva vida professional i personal. Crec sincerament que vam gaudir molt durant el temps en què vam estar junts.

No m'agraden els comiats, prefereixo pensar que aquest serà un retrobament entre amics i, per què no, el retrobament d'una vella amistat i d'una antiga relació.

Tornar al Camp Nou és molt especial per a mi. Sempre serà un dels meus estadis de futbol preferits, on vaig gaudir moltíssim i on crec que vaig fer gaudir tots els culers.

Una abraçada molt sincera a tots els barcelonistes, i en especial, una per a en Sandro Rosell.

Ronaldinho."
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut