Barça

Ronaldinho diu que va ser ell qui va demanar marxar del Barça

El brasiler rememora a "Quan s'apaguen els llums" els millors moments de la seva carrera i aclareix els motius del seu adeu del Barça

Actualitzat

Ronaldinho ha estat el tercer personatge del programa de TV3 "Quan s'apaguen els llums". Interessantíssima entrevista de Lluís Canut a l'exjugador del Barça, en què ha explicat que va ser ell qui va marxar del club blaugrana i no al revés, i que mai no va perdre la il·lusió pel futbol. De fet, diu que se sent realitzat un cop que ja ha penjat les botes.

"Sóc feliç d'haver pogut ajudar la meva família fent el que més m'agrada. Des dels 7 anys, només he fet sempre el mateix. Ara estic vivint d'una altra forma, perquè també cal gaudir de la vida sense futbol", ha comentat el brasiler.

Sobre la seva sortida del Barça, Ronaldinho desvela que no va ser Pep Guardiola qui ho va demanar, sinó que va ser ell mateix qui va sol·licitar anar-se'n: "Va ser una decisió només meva. Ja havia complert tots els somnis i necessitava nous objectius". Explica que Guardiola "sempre va ser una persona molt amable amb mi", i ha preferit oblidar les declaracions que va fer contra ell Samuel Eto'o, que l'acusava d'esborrar-se dels entrenaments. "No me'n recordo d'aquelles paraules. Sempre ens vam portar molt bé", assenyala.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut