Ronald Koeman té contracte amb l'Everton fins al 2019 (Reuters)
Futbol

Ronald Koeman es descarta per ser el substitut de Luis Enrique a la banqueta del Barça

"En aquest moment, no penso en altres clubs perquè vaig signar un contracte amb l'Everton. Participo en un projecte que m'agrada i per tant no puc dir una altra cosa que em quedo aquí", ha assegurat el tècnic holandès en declaracions a Sky Sports.

Actualitzat

Ronald Koeman s'ha descartat com a possible substitut de Luis Enrique a la banqueta del Barça en el cas que el tècnic asturià decideixi no renovar el seu actual contracte, que s'acaba el pròxim 30 de juny.

El tècnic holandès, que aquest estiu va fitxar per l'Everton després del seu pas pel Southampton, té una clàusula de vuit milions d'euros si vol trencar el seu actual compromís amb els "toffees" abans del 30 de juny del 2019, data en la qual finalitza el seu contracte.

"En aquest moment no penso en altres clubs perquè vaig signar un contracte amb l'Everton. Estic en un projecte que m'agrada i per tant no puc dir altra cosa que em quedo aquí", ha assegurat en declaracions a Sky Sports.

L'heroi de la final de Wembley ha recordat que quan entrenava a Holanda ja se'l va relacionar amb el Barça però que ara la situació és diferent, tot i que ha deixat una porta oberta de cara al futur. "En el món del futbol és difícil dir què passarà demà; avui fa sol i potser demà plogui", ha conclòs.

Anar al contingut