Ronald Koeman, durant un partit de l'Everton aquesta temporada (Reuters)
Barça

Ronald Koeman confessa que somia a entrenar algun dia el Barça

El tècnic holandès de l'Everton admet en una entrevista al diari "Sport" que se sent afalagat i que li agrada que pensin en ell com a relleu de Luis Enrique a la banqueta blaugrana

Actualitzat

El tècnic holandès Ronald Koeman, ara al capdavant de l'Everton, ha admès que somia a "entrenar un dia" el FC Barcelona, i ha assegurat sentir-se "molt afalagat" perquè apareix en les travesses per suplir Luis Enrique a la banqueta blaugrana. "Em sento afalagat i m'agrada que pensin en mi", ha confessat Koeman en una entrevista publicada al diari "Sport".
  
Koeman, l'autor del gol en la primera Copa d'Europa conquistada pel Barça a Wembley el 1992, ha recordat que tothom sap que és del Barça. "Tothom sap el meu amor per un club on vaig créixer com a jugador i com a persona", ha indicat. L'holandès ha comentat que en la seva vida com a entrenador professional li queden dos somnis per complir: "Un entrenar la selecció del meu país, Holanda. He pogut fer-ho, però la meva obligació amb l'Everton m'ho ha impedit". En tot cas, Koeman ha dit que ara es deu a l'Everton: "Tenim un projecte molt potent i il·lusionant i el reforçarem tan bé com es pugui per intentar arribar la temporada que ve a la Lliga de Campions".

El tècnic de l'Everton ha admès que ha vist aquest any el Barça de Luis Enrique "més irregular" i "amb alguns desajustos defensius", per la qual cosa "no és normal que perdés 4-0 contra el PSG i 3-0 amb la Juventus".
 
Respecte a la plantilla blaugrana, Koeman ha assegurat que Leo Messi "és el millor jugador" de tota la història, així com que "el que va fer contra el Madrid va ser impressionant". Preguntat per com serà la vida del Barça sense Leo Messi, Koeman ha assegurat que hi haurà "un abans i un després" al Barça i també "en la història del futbol", i ha admès que li encanta "la valentia" de Neymar, un jugador que "ho té tot per ser el millor", cosa que "només depèn d'ell".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut