Barça

Ronadinho serà presentat aquest divendres com a ambaixador del Barça

L'acord es firmarà divendres a la llotja del Camp Nou en un acte amb la presència del crac brasiler i del president del Barça, Josep Maria Bartomeu

Actualitzat

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb Ronaldinho perquè el brasiler es converteixi en ambaixador i representant del club blaugrana durant els pròxims anys. L'acord es firmarà divendres en un acte a la llotja del Camp Nou, en un acte amb la presència de Ronaldinho i del president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Ronaldinho també formarà part del Projecte Legends, l'equip d'exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, i participarà en clínics, sessions d'entrenament i actes institucionals, entre altres esdeveniments organitzats pel club.

Ronaldinho també participarà en activitats de la Fundació del FC Barcelona amb actes relacionats amb l'Unicef. El Projecte Masia 360 serà un altre dels projectes en què l'exjugador brasiler estarà present i participarà en la formació i el "coaching" dels esportistes adherits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut