Espanyol

Romaric: "No anem a Madrid per ajudar el Barça, només pensem a guanyar"

Christian Koffi Ndri "Romaric", migcampista de l'Espanyol, ha afirmat que els jugadors blanc-i-blaus, amb vistes al partit al Santiago Bernabéu, no van a Madrid "per ajudar el Barça encara que pugui retallar punts a la Lliga"; només pensen a guanyar i "a tornar a dalt". En roda de premsa, l'ivorià ha recordat la seva victòria contra el Madrid, el 7 de desembre del 2008, amb el Sevilla (3-4) i en la qual va marcar un gol. "Va ser bonic però complicat, amb intensitat. És possible guanyar i hi anem sense por, estem convençuts de fer-ho. Serem fidels a la nostra filosofia i, encara que sigui un equip gran, serà un partit normal", ha dit.

Actualitzat
El migcampista no ha volgut encendre les alarmes pels resultats de l'Espanyol de febrer, amb dos punts sobre dotze possibles. "Per mi no hi ha cap problema i estem tranquils. No hi ha cap crisi, només dos partits a Cornellà-el Prat que no hem guanyat", ha insistit el futbolista.

Romaric, finalment, ha confessat que ara no pensa en el seu futur, ja que està cedit pel Sevilla a l'Espanyol des de l'estiu passat: "Jo em centro a entrenar-me i a jugar bé; la resta és part dels dos clubs i el meu representant. Estic concentrat en la meva feina i la resta no és cosa meva".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut