Fenati tornarà a la competició
Motociclisme

Romano Fenati tornarà a córrer al Mundial de Moto3 amb el mateix equip que el va expulsar

El pilot italià tornarà a participar al campionat mundial de motociclisme després de la incidència que va protagonitzar fa dos mesos al Gran Premi de San Marino amb l'equip Marineli Spiners, el mateix que li va rescindir el contracte

Actualitzat

Romano Fenati va protagonitzar a principis de setembre una de les imatges de la temporada al campionat de Moto2. El pilot italià va pressionar el fre del seu rival en plena recta i va estar a punt de causar-li una forta caiguda. Malgrat que Stefano Manzi va reaccionar ràpidament i va evitar danys majors, l'italià va ser immediatament expulsat del Mundial.

En un primer instant se li va comunicar la retirada de la llicència competitiva, l'expulsió de la disciplina de l'equip Marinelli Spiners Team​ i el propi pilot va anunciar la seva retirada, però la situació s'ha suavitzat. Finalment, només se li va aplicar una sanció de 5 mesos i 10 dies, fet que permetrà a Fenati tornarà a pilotar a partir del 15 de febrer de 2019.

Dos mesos després de l'incident, Marinelli Spiners Team ha tornat a fitxar el corredor que va expulsar. "Amb Fenati comencem de zero, encara que mai el vam abandonar completament. Pensem que no és correcte condemnar la vida d'algú per un error", ha assegurat Stefano Bedon, CEO de l'equip.

Tot i que Fenati tornarà a la disciplina de l'equip, ho farà a la categoria de Moto3, inferior a la de la temporada 2018 fins a l'expulsió. Bedon ha assegurat que "està inscrit a Moto3 perquè a Moto2 no hi ha places".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut