Arón Canet
Arón Canet ha fet una cursa de Moto3 espectacular, fins que ha caigut
Motor

Romano Fenati aprofita la caiguda d'Arón Canet i trenca l'hegemonia de Joan Mir a Moto3

Canet ha estat intractable tota la cursa, però una caiguda en les últimes voltes ha donat al triomf a l'italià, que ha pujat al podi seguit de Jorge Martín i Fabio di Giannantonio

Actualitzat

Romano Fenati ha trencat la ratxa de dues victòries seguides de Joan Mir en adjudicar-se el Gran Premi de les Amèriques de Moto3, que aquest diumenge s'ha disputat al circuit d'Austin (EUA). L'italià s'ha beneficiat de la caiguda d'Arón Canet quan era líder de la cursa, després que l'havia dominat des de la sortida, igual que en pràcticament totes les sessions d'entrenaments.

Mir, que havia estat l'únic a respondre a la sortida fulgurant de Canet, s'ha conformat al final amb una discreta vuitena posició, que encara li permet continuar líder del campionat.

El ritme de Canet ha estat tan fort que el seu perseguidor s'ha quedat enrere, fins que l'ha atrapat un grup liderat per Enea Bastianini i Joge Martín.

Una caiguda greu de Kaito Toba ha obligat a aturar la cursa i, a partir d'aquí, els esdeveniments han canviat. La segona sortida, a la qual el japonès s'ha pogut incorporar, ha deixat la prova reduïda a dotze voltes.

Aquesta vegada, Canet ha estat seguit de Fenati i Fabio di Giannantonio, i el primer ha sabut mantenir-se a prop del valencià i pressionar-lo. El fet que Canet hagi hagut de forçar la màquina cada vegada més és el motiu més probable de la caiguda que li ha arrabassat el triomf. Fenati ha guanyat en solitari i, al podi, l'han acompanyat Martín i Giannantonio.

Molt més enrere, Albert Arenas ha pogut acabar la cursa al 21è lloc.

Anar al contingut