Roman Zozulya decidirà en els pròxims dies si juga al Rayo o torna al Betis
Futbol

Roman Zozulya decidirà el seu futur dilluns després d'una reunió entre la Lliga, l'AFE i el Rayo

En aquesta trobada s'ha garantit la "seguretat plena" perquè el futbolista ucraïnès decideixi "lliurement" si accepta jugar al Rayo o torna al Betis, encara que no podria jugar amb el club andalús aquesta temporada

Actualitzat

El futbolista ucraïnès Roman Zozulya decidirà el pròxim dilluns el seu futur professional després de la reunió que han mantingut la Lliga, l'AFE i el Rayo Vallecano arran de la polèmica per la seva cessió frustrada al club madrileny. En aquesta trobada s'ha garantit la "seguretat plena" perquè Zozulya pugui jugar al Rayo, una decisió que el futbolista ucraïnès decidirà dilluns "lliurement" si l'accepta o torna al Betis, encara que no podria jugar amb el club andalús el que resta de temporada.

Zozulya va arribar al Rayo al tancament del mercat d'hivern, cedit pel Betis, però tot just unes hores després va decidir tornar a Sevilla davant les protestes de gran part de l'afició local, que l'acusava de tenir idees neonazis. El jugador, quan va acudir en el seu primer dia a les oficines de la Ciutat Esportiva del Rayo, va ser rebut amb insults per part d'alguns aficionats, que també van portar pancartes en contra de l'ucraïnès.
   
Davant la gravetat del cas, Javier Tebas, president de la Lliga; Raúl Martín Presa, president del Rayo; Luis Rubiales, president de l'AFE i dos advocats, un del departament d'integració del sindicat, s'han reunit aquest dijous a Madrid per abordar el tema.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut