Rohan Dennis durant la contrarellotge d'aquest dimarts (EFE)
Ciclisme

Rohan Dennis s'imposa en la contrarellotge i Simon Yates manté el liderat de la Vuelta

El britànic ha defensat amb èxit el liderat i ha augmentat en set segons l'avantatge sobre Alejandro Valverde, que segueix segon, ara a 33 segons de la primera posició

Actualitzat

L'australià Rohan Dennis s'ha imposat en la 16a etapa de la Vuelta, una contrarellotge individual de 32 quilòmetres entre Santillana del Mar i Torrelavega, i el britànic Simon Yates ha mantingut el mallot vermell de líder de la classificació general. Dennis, un especialista en aquesta disciplina, ha fet un millor temps de 37 minuts i 57 segons, l'únic ciclista capaç de baixar de la barrera dels 38 minuts. 

En la lluita per la victòria final, Yates ha defensat amb èxit el liderat i ha augmentat en set segons l'avantatge sobre Alejandro Valverde, que segueix segon ara a 33 segons de la primera posició. Entre els favorits, el millor ha estat l'holandès Steven Kruijswijk, que ha acabat quart de l'etapa i ha pujat fins a la tercera plaça de la general i ha desplaçat del podi el colombià Nairo Quintana, que ara és a 1 minut i 15 segons de Yates.

Qui també ha fet una gran contrarellotge és el jove mallorquí Enric Mas, que s'ha situat cinquè de la classificació general, a 1.30 del líder. Aquest dimecres es disputarà la 17a etapa, entre Getxo i el mont Oiz, de 157 quilòmetres de recorregut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut