Rohan Dennis s'ha imposat en la setzena etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Rohan Dennis s'imposa a la contrarellotge i Simon Yates manté la "maglia" rosa del Giro

El ciclista australià de l'equip BMC ha fet un millor temps de 40 minuts clavats, 14 segons menys que l'alemany Tony Martin i 22 que l'holandès Tom Dumoulin, que se situa a 56 segons del líder

Actualitzat

Rohan Dennis s'ha imposat en la setzena etapa del Giro, una contrarellotge individual de 34,2 quilòmetres entre Trento i Rovereto, i Simon Yates ha matingut un dia més la "maglia" rosa de líder de la classificació general. El ciclista australià de l'equip BMC ha fet un millor temps de 40 minuts clavats, 14 segons menys que l'alemany Tony Martin i 22 menys que l'holandès Tom Dumoulin.

En la lluita per la victòria absoluta, Yates ha completat una bona crono i ha fet el vintè millor registre (41 minuts i 37 segons), cedint 1:15 respecte a Dumoulin, el seu immediat perseguidor a la classificació. Ara, el britànic conserva el liderat amb 56 segons d'avantatge sobre Dumoulin, mentre que l'italià Domenico Pozzovivo ocupa la tercera posició del podi, a 3 minuts i 11 segons, i Chris Froome ha pujat fins a la quarta plaça a 3:50 del seu compatriota desbancant el francès Thibaut Pinot, que cau a la cinquena posició, a 4:19.

Aquest dimecres es disputarà la dissetena etapa del Giro, de 155 quilòmetres de recorregut entre Riva del Garda i Iseo, una jornada amb un traçat trencacames que en principi no de provocar canvis a la classificació general.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut