Roger Schmidt, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça (Reuters)
Lliga de Campions

Roger Schmidt: "Volem crear les condicions per aconseguir un miracle"

El tècnic del Bayer Leverkusen assegura que ho donaran tot per intentar guanyar el Barça i mantenir opcions de classificar-se per als vuitens de final sempre que la Roma no s'imposi al BATE Boríssov

Actualitzat

L'entrenador del Bayer Leverkusen, Roger Schmidt, ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el FC Barcelona que el seu equip ho donarà tot per aconseguir un "miracle" i mantenir intactes les possibilitats de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. "Volem crear les condicions per a un miracle. Si ho donem tot, podem sortir guanyadors del camp", ha explicat Schmidt, que necessita una victòria contra el Barça i que la Roma no guanyi el BATE Boríssov per passar a la següent ronda.

El tècnic del conjunt alemany ha admès que el Barça, tot i tenir el bitllet per a vuitens assegurat i com a primer de grup, arriba en un gran moment de forma i compta amb "un jugador com Messi fa créixer sempre la qualitat de l'equip". "No és fàcil preparar-se per jugar contra un equip que té individualitats com aquesta. Però no només Messi sentencia. Han fet grans partits sense ell, com, per exemple, contra el Reial Madrid al Bernabéu", ha reconegut Schmidt.

 

Anar al contingut