Kluge celebra la victòria en la 17a etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Roger Kluge sorprèn els velocistes i s'imposa en la 17a etapa del Giro

El ciclista alemany de l'equip Iam Cycling ha atacat en l'últim quilòmetre i ha travessat, victoriós, la línia de meta amb pocs metres de marge respecte a Giacomo Nizzolo i Niklas Ardnt, en una jornada de transició i sense canvis a la general

Actualitzat

L'alemany Roger Kluge s'ha imposat en la 17a etapa del Giro d'Itàlia de 196 quilòmetres de recorregut entre Molveno i Cassano d'Adda. El ciclista de l'equip Iam Cycling ha sorprès els velocistes amb un atac en l'últim quilòmetre i ha acabat creuant victoriós la línia de meta amb pocs metres de marge respecte Giacomo Nizzolo i Niklas Ardnt, segon i tercer, respectivament.

Kluge ha sumat al Giro la victòria més important de la seva carrera en els sis anys que porta com a professional i és el sisè triomf d'un ciclista alemany després dels tres d'André Greipel i els dos de Marcel Kittel.

En una jornada de transició abans de les darreres etapes de muntanya decisives en la lluita per la victòria final, l'holandès Steven Kruijswijk es manté un dia més com a líder sòlid de la classificació general amb 3 minuts d'avantatge sobre el colombià Esteban Chaves i 3.23 respecte a Alejandro Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut