Roger Federer es disposa a fer un servei vestit amb una faldilla escocesa
Tenis

Roger Federer es posa una faldilla escocesa durant un partit d'exhibició contra Andy Murray a Glasgow

El tenista suís ha fet vibrar els més d'11.000 espectadors del SSE Hydro de Glasgow quan s'ha animat a posar-se un 'kilt' escocès per disputar un punts

Actualitzat

Roger Federer ha fet vibrar els més d'11.000 aficionats que s'han aplegat al SSE Hydro de Glasgow per viure en directe el partit d'exhibició davant d'Andy Murray. El número dos del món, que només ha perdut dos partits des de juny, s'ha animat fins i tot a vestir el 'kilt' escocès que li han ofert des de la grada. Al començament del segon set, una aficionada ha convidat el suís a vestir la tradicional peça de roba. Una faldilla amb la qual s'ha atrevit a disputar uns punts i que finalment ha tornat signada a la seva propietària.

"He jugat molt bé amb ella i quan me l'he tret m'he sentit nu", ha fet broma el geni de Basilea, que aquesta temporada pot presumir d'un sorprenent rècord de 49 victòries i quatre derrotes. L'últim triomf, tot i que sense valor per a la competició, l'ha segellat davant Murray, a qui ha guanyat al "super tie-break" (6-3, 3-6, 10-5).

Anar al contingut