Futbol català

Roche assenyala que es vol crear un triangular amb Catalunya, Euskadi i una altra selecció

El president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, ha assegurat que s'està treballant per crear un torneig triangular entre Catalunya, Euskadi i una tercera selecció, amb l'objectiu d'aportar al·licients nous que il·lusionin. En aquest sentit, Roche també ha dit a Catalunya Ràdio que la Federació tanca el 2006 amb un superàvit d'1.281.000 euros.

Actualitzat

Tenint en compte que aquest Nadal no s'ha jugat el tradicional partit de la selecció catalana com es disputava els últims anys, Roche ha dit que s'han d'aportar al·licients nous, perquè l'espectador s'il·lusioni. Per això, s'està pensant la possibilitat de crear el torneig triangular.

Pel que fa al balanç del 2006, Roche ha volgut destacar el partit que van jugar al Camp Nou les seleccions de Catalunya i Euskadi el 7 d'octubre i que va acabar amb empat a 2. El president de la Catalana ha valorat molt positivament el fet de jugar aquell partit en una data oficial de la FIFA i que, a més, l'assistència a l'estadi es convertís en la tercera de més aforament de tots els partits que es van jugar a Europa.

 

Anar al contingut