Tenis

Robredo passa a la segona ronda de Roland Garros, que ajorna el debut de Nadal per la pluja

La jornada a Roland Garros no s'ha pogut completar per la pluja, que ha deixat sense ni tan sols començar el partit entre Rafael Nadal i el brasiler Thomaz Belluci. Abans que el temps interferís en el programa previst, Tommy Robredo ha superat Guillermo Coria, que ha tornat a la competició després de dos anys d'absència. L'olotí ha guanyat el veterà argentí en quatre sets, per 5-7, 6-4, 6-1 i 6-4, en dues hores i tres quarts. També han passat ronda dos catalans més: Marcel Granollers i Òscar Hernández.

Actualitzat

Tommy Robredo, dotzè favorit, ha frustrat el retorn de Guillermo Coria, finalista l'any 2004, en vèncer l'argentí per 5-7, 6-4, 6-1 i 6-4. Catorze dobles faltes, l'última per tancar el partit, han destrossat el retorn del Mag a aquestes pistes després de dos anys d'absència. També ha passat ronda Marcel Granollers, que ha derrotat en quatre sets l'alemany Michael Berrer, per 6-3, 3-6, 6-2 i 6-3. Rafael Nadal no ha pogut debutar per la pluja.

Federer guanya

La pluja ha impedit el debut de Rafa Nadal en la defensa del seu tercer Ronald Garros, però sí que ha jugat el finalista de les dues últimes edicions, Roger Federer, que no ha tingut cap dificultat per desfer-se de Sam Querrey en tres sets, 6-4, 6-4 i 6-3. També han passat ronda Fernando Verdasco, Guillermo Garcia-López i Pablo Andújar.

Anar al contingut