Tenis

Robredo i Ferrero passen ronda a Bastad, mentre Feliciano López avança a Gstaad

Tommy Robredo i Juan Carlos Ferrero han passat la primera ronda del torneig suec de Bastad. Mentre l'olotí ha superat el francès Gilles Simon per 4-6, 6-1 i 6-4; el valencià ha derrotat el tenista local Ervin Eleskovic per 6-3, 3-6 i 6-3. D'altra banda, al torneig suís de Gstaad, Feliciano López ha superat la primera ronda, després de guanyar l'italià Filippo Volandri per un doble 6-4. El rival del toledà a la segona ronda serà Rubén Ramírez Hidalgo, que ha eliminat el local Robin Roshardt per 6-1 i 6-4.

Actualitzat

Per la seva banda, també a Gstaad, Albert Portas ha perdut contra el croat Ivan Ljubicic per 6-3 i 7-6, mentre que Fernando Verdasco continua endavant després de superar el belga Dick Norman, per 6-4 i 6-3.

Rafa Nadal supera els 5.000 punts ATP

Després de la final de Wimbledon, el manacorí Rafa Nadal ha superat els 5.000 punts en el rànquing de la llista ATP, amb un total de 5.125 punts. Tot i això, encara es manté a molta distància del número 1 mundial, el suís Roger Federer, que després de sumar el títol londinenc té 7.260 punts. Per la seva banda, l'olotí Tommy Robredo és novè amb 1.915 punts.

Anar al contingut