Tenis

Robredo i Ferrero es classifiquen per a la tercera ronda de Roland Garros

Tommy Robredo ha passat a la tercera ronda de Roland Garros després d'eliminar amb més problemes dels previstos el grec Economidis per 6-4, 7-5 i 6-4. Juan Carlos Ferrero ho ha tingut més fàcil per superar l'austríac Koubek en tres sets. També han guanyat, però en primera ronda, el català Òscar Hernández, davant l'argentí Guzman, en tres sets, i David Ferrer, que ha eliminat fàcilment l'italià Bracciali. Carles Moyà també ha completat amb un triomf el seu partit de debut contra l'italià Andreas Seppi. Guillermo García López, per la seva banda, ha derrotat el cap de sèrie número 10, el txec Tomas Berdych. En dones, victòria d'Anabel Medina i derrotes de Lourdes Domínguez i Núria Llagostera.

Actualitzat

En partit de segona ronda, l'alacantí Ivan Navarro Pastor ha quedat eliminat en perdre contra l'argentí David Nalbandian. També ha caigut eliminat Nico Almagro. El murcià no ha pogut superar el francès Llodra en una batalla a cinc sets.

Federer passa sense problemes

Roger Federer, número u mundial, ho ha patit gens ni mica per guanyar el seu partit de segona ronda contra el francès Thierry Ascione. El suís ha vençut en tres sets per 6-1, 6-2 i 7-6. No ha estat una jornada massa propícia per als caps de sèrie. Avui han perdut Berdych, Gasquet, Chela, Safin, Melzer i Almagro.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut