Futbol

Robinho nega que vulgui marxar del Manchester City davant dels insistents rumors que el situen al Barça

El davanter brasiler Robinho ha negat que tingui plans de deixar el Manchester City després dels insistents rumors que apunten al seu fitxatge pel Barça en el mercat d'hivern i ha expressat el seu desig de seguir al club anglès "cinc o deu anys més". "Sóc molt feliç aquí. Crec que em quedaré cinc anys o deu anys, no ho sé. La meva família és molt feliç. Els aficionats m'estimen i jo els estimo a ells", ha dit en declaracions a la BBC.

Actualitzat
El davanter de 25 anys, que va fitxar pel City procedent del Reial Madrid l'agost del 2008, ha assegurat que està gaudint de l'experiència de la Premier i ha expressat la seva confiança a recuperar la continuïtat després de la lesió de turmell que li ha impedit competir amb regularitat amb l'equip que dirigeix Mark Hughes. "Gaudeixo jugant al futbol anglès. És molt bonic. En cada partit que jugo, em sento més còmode. Espero seguir jugant a futbol a Anglaterra durant molt de temps", ha declarat.

Les informacions sobre un possible trasllat a Barcelona s'han succeït en els últims mesos a la premsa anglesa, que fins i tot l'ha citat assegurant que estaria encantat de jugar al Camp Nou, encara que el jugador ha negat que estigui buscant aquest traspàs.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut