Espanyol

Roberto Rosales es reincorpora als entrenaments de l'Espanyol

L'internacional veneçolà s'ha posat a les ordres de Rubi per preparar el partit contra el Girona de diumenge

Actualitzat

L'Espanyol continua treballant per acabar de polir els detalls que tantes alegries els estan donant aquesta temporada. Els blanc-i-blaus tenen el repte de mantenir el RCDE Stadium invicte, sumar la sisena victòria a casa en els sis partits que han jugat i diumenge els toca rebre el Girona. Per això tenen l'agenda setmanal carregada d'entrenaments.

Aquest dimecres al matí, la gran novetat ha estat el retorn de l'internacional Roberto Rosales, que s'ha posat a les ordres de Rubi després d'anar convocat amb la selecció de Veneçuela. Un altre dels noms destacats del dia és el d'Óscar Duarte que ha pogut completar la sessió amb el grup sense problemes. Naldo, en canvi continua treballant al marge.

 

Marc Roca: "Estic en un molt bon moment"

El jugador blanc-i-blau ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament de l'Espanyol i s'ha mostrat molt tranquil sobre el seu futur:

"No sé res, aquestes coses les porta el meu representant. Estic un molt bon moment, amb molta confiança i feliç. Tant de bo que això vagi a més"

Pel que fa al duel de diumenge contra el Girona, el penedesenc només en pensa una cosa, la victòria, tot i que admet no serà fàcil:

"Volem guanyar per sumar el sis de sis a casa. Sabem que el Girona no ha perdut fora de casa aquesta temporada i esperem que sigui la seva primera derrota a domicili. Lluny del RCDE Stadium ens ha faltat tancar les trobades i intentarem millorar-lo de cara als següents"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut