Espanyol

Roberto Jiménez es retira de l'entrenament de l'Espanyol per una capsulitis en un dit de la mà

En el primer entrenament de preparació del partit davant el Celta, Roberto s'ha hagut de retirar; Víctor Sánchez i Leo Baptistao s'han entrenat a part

Actualitzat

L'RCD Espanyol s'ha entrenat aquest dilluns per començar a preparar el partit contra el Celta de dimecres. Quique Sánchez Flores ha entrenat amb els suplents del partit contra l'Osasuna, mentre els titulars han fet sessió de gimnàs.

El porter de l'Espanyol Roberto Jiménez s'ha hagut de retirar de l'entrenament a causa d'una capsulitis al dit petit de la mà esquerra. Els metges, en les pròximes hores, sotmetran el futbolista a noves proves per a l'estudi detallat dels tendons de la zona afectada per calibrar exactament l'abast de la malaltia i, per ara, el porter no està descartat per enfrontar-se al Celta.

El migcampista Víctor Sánchez, baixa de llarga durada per problemes al bessó de la cama dreta, ha començat a tocar pilota a les instal·lacions de Sant Adrià i, tot i que ha millorat positivament, encara no està disponible. També s'ha entrenat a part el davanter brasiler Leo Baptistao, que està de baixa des de fa més de dos mesos per una talàlgia. Baptistao ha treballat a la gespa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i estarà al marge durant les pròximes setmanes.

Piatti, confiat a aconseguir bons resultats

Pablo Piatti ha insistit en roda de premsa que l'equip ha d'anar partit a partit i ha apel·lat a la humilitat per seguir creixent: "Les opcions d'Europa hi són, però nosaltres hem de treballar i ser forts, hem de ser cauts per aconseguir els objectius".

El que té clar el jugador és que l'Espanyol ha d'anar partit a partit i explica que "no podem mirar més enllà del partit davant el Celta. Un pot posar-se a fer càlculs, però és molt complicat perquè no pots assegurar quants punts aconseguiràs. El primer és el partit de dimecres". L'argentí, però, ha reconegut que és una setmana "important i exigent", perquè l'equip afronta molts partits en pocs dies. "Confiem en la plantilla que tenim i creiem que podem aconseguir bons resultats; la il·lusió no ens la treu ningú. Confiem en nosaltres i en les nostres possibilitats", ha afegit.

Sobre la seva lesió i el fet de jugar amb casc, Piatti confessa que és "una sensació estranya que mai havia viscut. En el moment de la lesió vaig tenir dolor, em molestava, però no m'imaginava que fos això. El diagnòstic sorprèn una mica, però sempre vam tenir la tranquil·litat amb l'ajuda del cos mèdic".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut