Bàsquet

Roberto Íñiguez es fa càrrec de l'Uni Girona en el lloc de Ramon Jordana

Roberto Íñiguez és l'home escollit per l'Uni Girona per assumir el timó de l'equip després de la marxa de Ramon Jordana. El tècnic basc, campió de l'Eurolliga amb el Ros Casares, ja ha fet el seu primer entrenament aquest dimarts.

Actualitzat

Roberto Íñiguez ha acceptat l'oferiment de l'Uni Girona per convertir-se en el nou tècnic de l'equip gironí fins a final de temporada. Aquest dimarts, el tècnic basc ja ha dirigit el seu primer entrenament amb l'equip. A la tarda, serà presentat als mitjans informatius. 

Íñiguez, de 47 anys, és un tècnic de prestigi en el món del bàsquet femení, ja que en el seu primer any com a responsable del Ros Casares (2011-2012) va guanyar la Lliga femenina sense perdre ni un sol partit, i també l'Eurolliga. Posteriorment va marxar al Fenerbahçe, amb el qual en dos anys ha guanyat una Lliga i una Copa, a més de ser finalista de l'Eurolliga dues vegades: l'any 2013 van perdre contra l'Ekaterinburg rus, i, l'any passat, amb el Galatasaray.

Íñiguez estava sense equip, i el fet que el seu fill Pablo Íñiguez jugui actualment en el Girona F. C. com a cedit pel Vila-real ha pogut tenir un paper determinant en la decisió. De fet, segons ha assenyalat el mateix Uni Girona, en els últims mesos ja vivia a la ciutat.      

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut