Poliesportiu

Roberto Heras vol aconseguir la seva cinquena Titan Desert

Més de 350 ciclistes participaran aquest diumenge a la Milenio Titan Desert, fins al 3 de maig, al desert marroquí. Roberto Heras, quatre vegades campió de la prova, es perfila com a màxim favorit per repetir el triomf.

Actualitzat
Més de 350 ciclistes participaran aquest diumenge a la Milenio Titan Desert, fins al 3 de maig, al desert marroquí. Roberto Heras, quatre vegades campió de la prova, es perfila com a màxim favorit per repetir el triomf.

Boumalne Dades és el poble marroquí que es convertirà, aquest diumenge, en l'escenari del debut de la vuitena edició d'una de les cites més exigents amb bicicleta de muntanya. Amb 600 quilòmetres i un desnivell acumulat de més de 4.000 metres, la Titan Desert presenta un dels recorreguts més muntanyosos dels últims anys.

La carrera, concebuda principalment per a esportistes aficionats, s'ha consolidat en els últims anys dins el panorama internacional del circuit mundial de bicicleta de muntanya. El campió de l'any passat, Roberto Heras, intentarà aconseguir la seva cinquena victòria al desert, tot i que no ho tindrà fàcil. Els portuguesos Leao Pinto i Tiago Ferreira, el xec Ondrej Fojtik, el sevillà Javier Ramírez Abeja o el càntabre Ángel Gomez intentaran treure-li la corona de "rei del desert". A la Titan Desert també hi participen esportistes d'altres disciplines, com el pilot de ral·lis Marc Guasch, l'alpinista Edurne Pasaban o els exfutbolistes Santi Ezquerro i César Sánchez.

Les dues primeres etapes tindran un perfil més muntanyós, mentre que en la resta de jornades els corredors s'enfrontaran a les clàssiques pistes del desert, on no faltarà la passada per les dunes així com els camins arenosos.

Etapes de la 8a edició de la Titan Desert

28 d'abril. 1a etapa, Boumalne Dades-Boumalne Dades, 91 quilòmetres.
29 d'abril. 2a etapa, Boumalne Dades-Tourza, 104 quilòmetres.
30 d'abril. 3a etapa, Tourza-Tagueroumt, 130 quilòmetres.
1 de maig. 4a etapa, Tagueroumt-Merzouga, 96 quilòmetres.
2 de maig. 5a etapa, Merzouga-Merzouga, 115 quilòmetres.
3 de maig. 6a etapa, Merzouga-Maadid, 70 quilòmetres.

El canal d'esports de Televisió de Catalunya, Esport3, oferirà diàriament, al vespre, un resum de cada etapa de la Titan Desert.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut