Roberto Carlos, en un sorteig de la Champions (Reuters)
Futbol

Roberto Carlos: "Vaig oferir-me per entrenar el Reial Madrid, però no em volen"

L'exfutbolista brasiler del conjunt blanc es va postular per entrenar algun equip del Reial Madrid, però el seu oferiment va ser rebutjat

Marc BéjarActualitzat

Roberto Carlos té ganes de dirigir algun equip i així ho va fer saber al seu antic club, el Reial Madrid. El brasiler es va oferir per entrenar a la que sempre ha considerat casa seva, seguint els passos d'alguns dels seus excompanys al vestidor blanc, com Guti o Solari. El primer dirigeix el Juvenil, mentre que l'argentí s'encarrega del Castilla, filial madridista. En el cas de Roberto Carlos, però, va rebre un "no" com a resposta.

L'exlateral esquerre ha explicat que va parlar amb el club per explorar la possibilitat de ser entrenador, però "no em volen", ha lamentat el brasiler. Actualment, compagina la seva feina com a comentarista a la televisió oficial del club amb la tasca d'ambaixador que el mateix Florentino Pérez li va donar. Als seus 43 anys, s'encarrega de portar la imatge del Madrid per la zona del Pacífic, a l'Àsia, un fet que la directiva madridista vol seguir mantenint. Així, les seves intencions d'apropar-se de nou a la gespa hauran d'esperar. Almenys, si ho vol fer al club de la seva vida.

 

 

 

Anar al contingut