Futbol

Roberto Carlos sol·licita al Reial Madrid tres anys més de contracte

Roberto Carlos es troba avui en procés de negociació per a la seva renovació de contracte. El lateral esquerre brasiler del Reial Madrid ha volgut deixar molt clar que no hi ha un acord tancat com havia anunciat el president del club, Ramón Calderón. Després de comparèixer en roda de premsa a Valdebebas, Roberto Carlos s'ha dirigit a reunir-se amb el director esportiu, Pedja Mijatovic, per transmetre al club el seu desacord amb el que va anunciar el president madridista i sol·licitar tres anys més de contracte.

Segons les paraules de Ramón Calderón fa 48 hores, en el moment d'anunciar també el fitxatge del brasiler Marcelo, Roberto Carlos renovava el seu contracte amb el Reial Madrid després d'eliminar una polèmica clàusula de renovació automàtica si jugava 35 partits. D'aquesta manera, el nou contracte del lateral brasiler es perllongava fins al 30 de juny del 2008.


Roberto Carlos es va quedar en el Reial Madrid aquesta temporada després de renunciar a ofertes del Chelsea i del Fenerbahçe l'estiu passat. En la concentració de pretemporada del Reial Madrid a Irdning (Àustria), va emparaular solucionar els problemes del seu contracte al desembre i, després que el club hagi exposat les seves intencions, ara el lateral brasiler vol explicar a Mijatovic les seves, i li sol·licita tres anys de contracte.