Roberto Baustista ha guanyat Djokovic en una semifinal impecable (Reuters)
Tenis

Roberto Bautista tomba Novak Djokovic i afronta la seva primera final d'un Masters 1000, contra Murray

El castellonenc continua amb la seva dinàmica ascendent i s'ha classificat per a la final del Masters 1000, que jugarà amb Andy Murray, que s'ha imposat a Gilles Simon per 6-4 i 6-3

Actualitzat

El tenista castellonenc Roberto Bautista ha eliminat el serbi Novak Djokovic, número 1 mundial, i s'ha classificat per a la final del Masters 1000 de Xangai, la primera a la qual el tenista arriba en aquesta categoria i la més important del circuit ATP després dels quatre grans del Grand Slams. 

Bautista ha estat impecable i ha vençut per 6-4 i 6-4 en un partit que ha durat una hora i 47 minuts, i així ha aconseguit un dels seus objectius més preuats. El de Castelló de la Plana, 19è en la classificació de l'ATP, jugarà aquest diumenge la final del torneig contra Andy Murray. El tenista escocès s'ha imposat al francès Gilles Simon per 6-4 i 6-3.

L'escocès, que ha guanyat el Masters 1000 en dues ocasions (2010 i 2011), ha patit a l'inici del partit, cedint el seu primer servei. Murray, però, ha agafat aviat les regnes del joc i s'ha acabat imposant amb claredat al francès, que ha acusat cert cansament després jugar uns durs quarts de final divendres contra Jack Sock (EUA).

Murray i Bautista han competit en dues ocasions (Wimbledon el 2014 i Munic en 2015), en què l'escocès sempre ha sortit vencedor i no ha concedit ni tan sols un set. Bautista, però, està amb la moral molt alta després de vèncer el serbi Novak Djokovic en l'altra semifinal d'avui

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut