Bautista celebrant la victòria a Auckland (@ATPWorldTour)
Tenis

Roberto Bautista comença l'any guanyant Del Potro a la final d'Auckland (6-1, 4-6 i 7-5)

El tenista castellonenc, que serà el vintè favorit a l'Open d'Austràlia, s'enfrontarà en primera ronda del primer Grand Slam de la temporada amb Fernando Verdasco

Actualitzat

El tenista castellonenc Roberto Bautista ha començat l'any de la millor manera possible, amb el triomf en el torneig d'Auckland (Nova Zelanda) després de guanyar a la final l'argentí Juan Martín del Potro per 6-1 , 4-6 i 7-5 després de més de dues hores de partit.

Bautista, cinquè favorit, ha dominat amb claredat en el primer set, però després s'ha hagut d'adaptar a un partit nou en la segona mànega, quan Del Potro ha apujat el nivell del seu tenis per igualar el marcador. En el tercer i definitiu set, el joc encara s'ha anivellat més. Del Potro ha estat més precís amb els serveis directes (7), però no en els trencaments.

Baptista aconsegueix així el setè títol de la seva carrera i anivella el marcador contra l'argentí, que ara se situa en 2-3 per al de Tandil. El tenista castellonenc, que serà el vintè favorit a l'Open d'Austràlia, s'enfrontarà en primera ronda del primer Grand Slam de la temporada amb Fernando Verdasco.

Anar al contingut