Futbol

Robert Martínez: "La selecció de Bèlgica és un dels millors equips del món"

El tècnic nascut a Balaguer s'estrenarà a la banqueta belga el pròxim 1 de setembre en un amistós contra la selecció espanyola a Brussel·les

Actualitzat

Robert Martínez ha estat presentat oficialment com a nou seleccionador de Bèlgica. El tècnic català assegura que la selecció belga és "un dels millors equips del món" i que assumeix el càrrec "amb humilitat". Martínez ha arribat avui a Brussel·les per encetar l'etapa en què els "diables vermells" hauran de lluitar per classificar-se per al Mundial del 2018.

L'entrenador nascut a Balaguer ha qualificat els jugadors belgues internacionals com "una generació daurada". 'Bob' Martínez, com se'l coneix a la Premier, ha treballat amb jugadors com Romelu Lukaku o Kevin Mirallas a l'Everton. "Sé com són els jugadors belgues i estic molt emocionat", ha assegurat el de la Noguera. El nou seleccionador belga ha explicat que el seu estil de joc s'adapta bé a l'equip: "Controlar la pilota tan ràpidament com es pugui i ser capaç d'atacar, però en el futbol modern has de ser capaç de defensar al contraaatac".

El català s'estrenarà a la banqueta dels belgues el pròxim 1 de setembre, en un amistós contra Espanya que es disputarà a Brussel·les. "És una picada d'ullet del destí, aquest partit serà un veritable test", ha assegurat Martínez.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut