Lewandowski, estès al terra amb el petard a prop (EFE)

Robert Lewandowski fa 2 gols amb Polònia després de rebre l'impacte d'un petard

El davanter polonès ha hagut de rebre atenció mèdica a conseqüència dels efectes de l'explosió d'un petard. L'incident, però, sembla haver-lo despertat, ja que el futbolista del Bayern de Munic ha estat capaç de fer 2 gols

Polònia lidera el grup E amb 10 punts gràcies a la seva victòria per 0 a 3 davant de Romania i a la derrota de Montenegro, segona amb 7 punts, a Armènia, per 3 a 2. Robert Lewandowski ha estat el protagonista de la nit. Primer, quan li ha caigut a prop un petard que ha forçat a aturar el joc cinc minuts. El davanter del Bayern de Munic ha rebut atenció mèdica, però ha pogut seguir jugant per anotar dos gols en els últims minuts. L'autor del primer gol visitant ha estat Grosicki.

Montenegro, que ha començat la jornada com a líder del seu grup, dominava 0 a 2 al descans davant d'una Armènia que encara no havia sumat cap punt. Els balcànics, però, han desaparegut a la segona meitat per caure derrotats en el temps de descompte. A l'altre partit del grup, Dinamarca, la tercera amb 6 punts, ha golejat el Kazakhstan per 4 a 1.

En el Grup C Alemanya, amb el blaugrana Marc-André Ter Stegen com porter titular, no ha tingut cap compassió envers San Marino (0-8) i es manté invicta després de quatre jornades. Serge Gnabry ha fet un hat-trick. La segona és Irlanda del Nord, que ha golejat la tercera, l'Azerbaidjan, per 4 a 0. Tots dos equips sumen 7 punts. Al tercer partit d'aquest grup, la República Txeca ha superat Noruega per 2 a 1.

En el Grup A França es reafirma en el liderat. Els francesos han hagut de remuntar per guanyar Suècia (2-1), gràcies als gols de Paul Pogba i Dimitri Payet.