Robert Lewandowski, un futbolista amb graduat universitari (Reuters)
Futbol internacional

Robert Lewandowski es gradua en Educació Física i Esport amb una tesina sobre la seva pròpia vida

La tesina del davanter polonès del Bayern de Munic es va centrar en la seva pròpia experiència com a jugador de futbol, des dels seus inicis en les categories inferiors de l'equip de la seva ciutat natal fins als seus partits en els estadis més importants d'Europa    

Actualitzat

El davanter polonès del Bayern de Munic Robert Lewandowski ha obtingut el grau en Educació Física i Esport, després de presentar amb èxit una tesina sobre la seva pròpia vida amb la qual posa fi als seus estudis universitaris.  

La tesina de Lewandowski es va centrar en la seva pròpia experiència com a jugador de futbol, des dels seus inicis en les categories inferiors de l'equip de la seva ciutat natal fins als seus partits en els estadis més importants d'Europa, segons han informat aquest dimarts mitjans locals. En aquest treball, el futbolista destaca el suport de la seva família i de la seva esposa, la també polonesa Anna Lewandowska, i subratlla la importància d'una ambició sana per aconseguir les metes professionals marcades.
   
La tesina de Robert Lewandowski, de 29 anys, es publicarà pròximament. L'estrena de Lewandowski com a graduat universitari arriba després que es faci pública la seva nominació per a l'edició d'enguany de la Pilota d'Or i la classificació matemàtica de la selecció polonesa per disputar el pròxim Mundial del 2018 a Rússia.

Anar al contingut